Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

 American Horror Story


ΥΠΟΘΕΣΗ

H σειρά αφορά τον Μπεν Χάρμον, ένα όμορφο θεραπευτή ο οποίος μετακομίζει από την Βοστώνη σε ένα στοιχειωμένο σπίτι του Σαν Φρανσίσκο μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του, σε μια προσπάθεια να τα βρει ξανά μαζί τους. Στο διπλανό σπίτι ζει η Κόνστανς μαζί με την κόρη της που πάσχει από σύνδρομο down αλλά γνωρίζει όσο κανείς άλλος το στοιχειωμένο σπίτι.


 Gossip Girl


ΥΠΟΘΕΣΗ

Βασισμένο στα δημοφιλή ομότιτλα βιβλία της Cecily Von Ziegesar, το Gossip Girl μας πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, και περιγράφει τη ζωή κάποιων μαθητών σε ένα ιδιωτικό σχολείο.Η σειρά περιγράφει τις φιλίες, τους έρωτες και ότι άλλο απασχολεί τις ζωές των πρωταγωνιστών, οι οποίοι όλοι γνωρίζουν τα πάντα για τους άλλους, από το blog της ανώνυμης, αλλά δημοφιλέστατης Gossip Girl (με τη φωνή της Kristen Bell - Veronica Mars), η οποία σχολιάζει με τον δικό της μοναδικό, καυστικό τρόπο, οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα τους.


 How I Met Your Mother


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Ted, η Lily, o Marshal, η Robin και ο απολαυστικός Barney συνθέτουν την παρέα της πιο χιουμοριστικής σειράς των τελευταίων ετών. Βραβευμένοo με 2 Golden Globes και 31 υποψηφιότητες το “How I met your mother” παρακολουθεί την ιστορία μιας παρέας φίλων που αναπτύσσουν μεταξύ τους πολύ στενές φιλίες.
Ενώ αναπτύσσονται έρωτες και περιστασιακές αντιζηλίες ο κάθε ένας έχει ένα συγκεκριμένο τύπο όπου φυσικά τους συμβαίνουν τρελά πράγματα, μέσα στα πλαίσια της καθημερινότητας.


 Lost


ΥΠΟΘΕΣΗ

Όλα αρχίζουν μετά από την τραγική, ανεξήγητη συντριβή ενός αεροσκάφους που εκτελούσε την πτήση Σίντνεϊ-Λος Άντζελες σ’ ένα άγνωστο, έρημο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού – κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.Οι 48 επιζώντες διαπιστώνουν σύντομα ότι δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τα στοιχεία της φύσης, αλλά και τα επικίνδυνα μυστικά του τόπου στον οποίο έχουν παγιδευτεί. Εκτός, όμως, από τα μυστικά του νησιού, σε κάθε επεισόδιο θα αποκαλύπτονται και τα μυστικά ενός από τους ήρωες με φλας – μπακ, τα οποία προσθέτουν νέα κομμάτια στο παζλ του «Lost».Τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται – το μόνο προφανές είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται κατά κάποιο τρόπο κι ότι ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Όσο για τις ελπίδες διάσωσής τους, αυτές χάνονται σταδιακά με την κάθε μέρα που περνά…


Reaper


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Σαμ, ένας τεμπέλης νεαρός που έχει παρατήσει το κολέγιο, ανακαλύπτει στα 21α του γενέθλια ότι οι γονείς του έχουν πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο πριν καν γεννηθεί! 
Τώρα είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τους δαίμονες και να τους στείλει πίσω στην κόλαση! Αυτό δεν είναι ακριβώς το δώρο γενεθλίων που είχε στο μυαλό του. Μαζί με τον ιδιόμορφο κολλητό του, θα περνάνε τις μέρες τους δουλεύοντας σε ένα πολυκατάστημα με ειδή σπιτιού, ενώ όταν πέφτει η νύχτα, θα δουλεύουν για τον ίδιο το σατανά ως κυνηγοί επικηρυγμένων ψυχών!
Συγχρόνως, ο Σαμ φλερτάρει την όμορφη συνάδελφό του, Αντι, η οποία κάνει την καρδιά του να χτυπά πιο δυνατά απ ό,τι τα τέρατα που προσπαθούν να τον σκοτώσουν...


 Supernatural


ΥΠΟΘΕΣΗ

Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά, η μητέρα τους δολοφονήθηκε μπροστά στον πατέρα τους από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων.


 Terra Nova



ΥΠΟΘΕΣΗ

Βρισκόμαστε στο 2149. Η ζωή στον πλανήτη Γη, απειλείται με εξαφάνιση. Για να σωθεί η ανθρώπινη φυλή, οι επιστήμονες, βρίσκουν τρόπο να στείλουν τους ανθρώπους πίσω, 85 εκατομμύρια χρόνια, στην προϊστορική περίοδο. Μία οικογένεια, ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Ο Τζιμ και η Ελίζαμπεθ Σάνον, μαζί με τα δύο τους παιδιά, το 17χρονο Τζος και τη 15χρονη Μάντι, φτάνουν στην Terra Nova, την πρώτη αποικία ανθρώπων που ήρθαν από το μέλλον. Εκεί, συναντούν το διοικητή Ναθάνιελ Τέιλορ, ο οποίος και τους ενημερώνει για τη νέα τους ζωή στην Terra Nova. Ωστόσο, μία ομάδα ανταρτών, που αποστάτησαν, της οποίας ηγείται η Μίρα, αποτελεί μία σοβαρή και συνεχή απειλή. Αλλά, αυτή η σοβαρή απειλή, δεν είναι το μεγαλύτερό τους πρόβλημα. Η αποικία βρίσκεται στο έλεος σαρκοφάγων δεινοσαύρων...


 The Vampire Diaries


ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Έλενα (Nina Dobrev) μένει ορφανή μετά από τροχαίο και μένει πλέον με τον αδερφο της και την θεία τους στη μικρή πόλη Mystic Falls. Πρώτη μέρα στο σχολείο και γνωρίζεται με το βαμπίρι Στεφάν (Paul Wesley) και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Στεφάν δεν είναι ο μόνος αθάνατος στο χωριό. Ανακαλύπτει ότι έχει έρθει και ο αδερφός του ο Ντέημον (Ian Somerhalder), με τον οποίον είχαν να τα πούνε πολλά χρόνια, τα δύο αδέρφια διεκδηκησαν την ίδια κοπέλα-βρυκόλακα πριν 150 χρόνια.Σήμερα επιστρέφουν και διεκδηκούν μία κοπέλα που είναι απόγονος(κατα μία έννοια)της πρώην τους.


True Blood


ΥΠΟΘΕΣΗ

Το True Blood είναι μία αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, δημιουργημένη από τον Άλαν Μπολ. Είναι βασισμένη από τη σειρά μυθιστορημάτων της Σαρλίν Χάρις The Southern Vampire Mysteries, τα οποία περιγράφουν τη συμβίωση ανθρώπων και βρικολάκων σε μια μικρή πόλη ονόματι Μπον Τεμπ της Λουιζιάνα. Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στην Σούκι Στάκχαουζ και την οικογένειά της. Η Σούκι είναι ερωτευμένη με τον Μπιλ Κόμπτον, ο οποίος είναι βρικόλακας, αλλά η οικογένειά της μαζί με τους κατοίκους της πόλης κατακρίνει τη σχέση τους λόγω της φύσης του Μπιλ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2008 και μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι παραγωγής από την HBO (Home Box Office) σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Μπολ, Your Face Goes Here Entertainment. Μέχρι τώρα έχει αποσπάσει σχετικά καλές κριτικές. Η πρώτη σεζόν έλαβε θετική κριτική και κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων μία Χρυσή Σφαίρα και ένα Emmy. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2009 και ολοκληρώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 ενώ κύριο ρόλο έπαιξε η Μαριάν(μαινάδα).
Στις 30 Ιουλίου 2009, το HBO ανακοίνωσε ότι η σειρά θα ανανεωθεί για την τρίτη σεζόν, η οποία άρχισε γυρίσματα στις 3 Δεκεμβρίου 2009 και έκανε πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 ενώ κύριο ρόλο έπαιξαν οι λυκάνθρωποι. Στις 21 Ιουνίου 2010, το HBO ανακοίνωσε ότι η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου 2011 και αποτελείται από 12 επεισόδια (όπως και οι προηγούμενες σεζόν), ενώ κύριο ρόλο θα παίξουν οι μάγισσες αλλά και θα μάθουμε την αλήθεια για το τι πλάσμα είναι η Σούκι.


Two And A Half Men


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Τσάρλι είναι ένας εργένης που ζεί στον παράδεισο, έχει σπίτι στην παραλία, πληρώνεται υπερβολικά καλά και έχει μια έντονη ερωτική ζωή. Στην συνέχεια ο αδερφός του ο Άλαν έρχεται να μετακομίσει μαζί του καθώς και ο γίος του ο Τζέικ και έρχονται τα πάνω κάτω....



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Online ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Skeleton Lake (2012) 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο πόλεμος στο Βιετνάμ έχει ανακοινωθεί ότι τελείωσε. Τα αμερικανικά στρατεύματα αποσύρθηκαν και η ανακούφιση της ειρήνης απηχεί στον αέρα. Ωστόσο, καθώς η ηρεμία μετά την καταιγίδα απλώνει μια ανάσα ανακούφισης, υπάρχει κάτι ανησυχητικό μέσα στα δάση του Βόρειου Μισσιγκαν. Ένας διαταραγμένος βετεράνος του πολέμου παραμένει, αλλά ζει για ένα και μόνο λόγο ... να σκοτώνει. Τι θα συμβεί όταν έξι αδίστακτοι άντρες, μετά από ληστεία που έκαναν σε τράπεζα, αναγκαστούν να κρυφτούν για να ξεφύγουν από νόμο με τρία εκατομμύρια δολάρια, πέσουν πάνω του στο έρημο δάσος; Θα ήταν καλύτερα να αντιμετωπίσουν τα κελιά των φυλακών ή μπορούν να ξεφύγουν από το δολοφόνο που είναι εκεί έξω για να τους πιάσει...;

Δείτε Την Ταινία


13 Assasins (2010)


ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι Σαμουράι μεγαλώνουν με ιδιαίτερο τρόπο... 
Υποστηρίζουν τον κώδικα τιμής με αντάλλαγμα και την ίδια τους τη ζωή, στην ταινία αυτή 13 Σαμουράι ορκίζονται να βάλουν σε τάξη τα πράγματα προσπαθώντας να σκοτώσουν έναν άρχοντα ανερχόμενο σε μια θέση εξουσίας ο οποίος είναι γνωστός για την ιδιαίτερα διαβολική και ψυχωτική αντιμετώπιση που έχει απέναντι στον λαό του. Αναλαμβάνουν λοιπόν να τον δολοφονήσουν σε ουδέτερο έδαφος πριν προλάβει να ρίξει την Ιαπωνία στο ολοκληρωτικό χάος!!!



Δείτε Την Ταινία


 A Nightmare On Elm Street (2010)


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Φρέντι Κρούγκερ επιστρέφει στον "Εφιάλτη στο Δρόμο με τις Λεύκες", μια σύγχρονη προσαρμογή ενός από τα πλέον κλασικά κινηματογραφικά franchise ταινιών τρόμου. Μια ομάδα εφήβων έχουν κάτι κοινό: καταδιώκονται από τον Φρέντι Κρούγκερ, έναν παραμορφωμένο δολοφόνο που τους κυνηγάει στα όνειρα τους. Όσο καταφέρνουν και μένουν ξύπνιοι, μπορούν να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο αλλά μόλις κοιμούνται, δεν υπάρχει διαφυγή.


Δείτε Την Ταινία


Bedeviled (2010)




ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Χάε-Γουόν είναι μια όμορφη ανύπαντρη 30άρα γυναίκα ή οποία εργάζεται σε τρ'απεζα στη Σεούλ. Είναι πολυάσχολη και γίνεται μάρτυρας σε υπόθεση απόπειρας δολοφονίας, ενώ ταυτόχρονα, τα πράγματα στη δουλειά της περιπλέκονται. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, αναγκάζεται να πάει διακοπές στο νησί Μού-Ντό, ένα μικρό, υπανάπτυκτο νησί, που ζούσαν οι παππούδες της και που είχε μια φίλη την Μπόκ-Νάμ που ακόμη της γράφει και θέλει να την επισκεπτεί στη Σεούλ, παρά το ότι η Χάε-Γουόν ποτέ δεν της απαντάει. Όταν φτάνει στο νησί, η Χάε-Γουόν σοκάρεται καθώς βλέπει τους πάντες, να φέρονται στην Μπόκ-Νάμ σαν σκλάβα. Σαν την μοναική νεαρή στο νησί, είναι παιχνιδάκι για τους άντρες και τζάμπα εργάτης για τις γριές. Αρρωστημένη απο όλη την απάνθρωπη συμπεριφορά, η Μπόκ-Νάμ είχε προσπαθήσει να δραπετεύσει απο το νησί πολλές φορές στο απρελθόν, αλλά πάντα αποτύγχανε. Ικετεύει τη Χάε-Γουόν να τη βοηθήσει να ξεφύγει, αλλα εκείνη παραμένει αδιάφορη, μη θέλοντας να εμπλακεί σε επικινδυνες καταστάσεις. Όταν η Μποκ-Νάμ συνηδειτοποιεί οτι ασελγούν στην κόρη της, προσπάθει εκ νέου να φύγει απο το νησί, μαζί με την κόρη της, η οποία σκοτώνεται σε ενα δυστύχημα κατα την προσπάθεια φυγής. Και όταν χάνει το μόνο πράγμα που την κρατούσε ζωντανή, εξαιτίας της απερισκεψίας της Χάε-Γουόν, η Μπόκ-Νάμ ξεκινάει την εκδίκηση.....


Δείτε Την Ταινία


Big Mommas: Like Father Like Son (2011)




ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο πράκτορας Τέρνερ συνεργάζεται με τον νεαρό Τρεντ, που είναι αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος, και μαζί μπαίνουν μυστικά σε μια σχολή καλών τεχνών μόνο για κορίτσια. Μεταμφιεσμένοι ως Big Momma
και πληθωρική Charmaine αντίστοιχα, κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν τον δολοφόνο πριν τους ανακαλύψει αυτός.



 Δείτε Την Ταινία


Bibliotheque Pascal (2010)



ΥΠΟΘΕΣΗ

Μόνα, μία νεαρή μητέρα, με την επιστροφή της στην πατρίδα διεκδικεί την κηδεμονία της μικρής κόρης της,. Ξεκινά, λοιπόν, να διηγείται την ιστορία της, ένα παραμύθι που μας ταξιδεύει από ένα ξέφρενο πανηγύρι στους δρόμους της Ουγγαρίας, σε μία μαγευτική παραλία και από εκεί στη Γερμανία και την Αγγλία. Στον τελευταίο της σταθμό, στο Λονδίνο, η Μόνα οδηγείται από ένα παράνομο δίκτυο σωματεμπόρων σε ένα κέντρο διασκέδασης της υψηλής βρετανικής κοινωνίας. Το "Βibliotheque Pascal" στα σκοτεινά δωμάτιά του κρύβει έναν μυστικό κόσμο, έναν πολυτελή οίκο ανοχής, όπου τα ακραία παιχνίδια διαστροφής είναι εμπνευσμένα από ήρωες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Από την Ιωάννα της Λωραίνης, έως τη Λολίτα και τη Δεισδαιμόνα, η Μόνα βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν κόσμο όπου όλες οι φαντασιώσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το κατάλληλο τίμημα...